Onroerend goed in Tsjechië & Slowakije
Belangrijke Tips & Aanbevelingen

Kopen in Tsjechië & Slowakije
Onroerend goed kopen in Tsjechië en Slowakije is relatief voordelig, maar door allerlei ontwikkelingen in de laatste jaren niet meer goedkoop te noemen.
Investeer bij voorkeur voor de lange termijn en bereidt u degelijk voor!
Randvoorwaarden en Prijs
Zorg ook dat aan belangrijke randvoorwaarden kan worden voldaan met betrekking tot toezicht en onderhoud, wanneer u daar niet aanwezig kunt zijn.
Let vooral ook goed op dat u een lokale en markt conforme prijs betaald!
Bureaucratie en corruptie
Houdt u altublieft ook rekening met de bureaucratie in Tsjechië en Slowakije en wees op uw hoede voor corruptie. Laat u juridisch goed voorlichten en ga niet zomaar af op een enkele bron.
Malafide Handelaren & Makelaars
Ook maken wij u graag attent op het feit, dat er malafide handelaren en makelaars actief zijn op de markt. Helaas kunnen wij hier geen namen noemen.
Nieuwbouw
Door de prijsontwikkeling van onroerend goed, kan het goed zijn om ook te kijken naar nieuwbouw.
Ondernemen & Recreatie
Wilt u iets ondernemen op het gebied van recreatie; let dan goed op de ontwikkelingen, want de bomen groeien echt niet tot in de hemel.
Verwacht geen objectieve voorlichting op dit gebied van verkopende partijen!
Betrouwbare Assistentie
Het kopen van onroerend goed in Tsjechië en Slowakije kunt u misschien het beste doen met hulp van vakkundige en betrouwbare assistentie op allerlei gebied.

Attentie: Plaatsing onroerend goed op ons Marktplein
Heeft u aanbod in onroerend goed dan plaatsen wij dat graag onder voorbehoud van onze randvoorwaarden op onze nieuwe pagina Marktplein.
U kunt dit doen als particulier, maar ook als makelaar.
De belangrijkste voorwaarde daarvoor is, dat u op een integere manier zaken doet!

Belangenorganisatie
Een onafhankelijke belangenorganisatie is Mondi en zij voorzien hun leden van informatie om succesvol een woning of beleggingsobject in het buitenland aan te schaffen. U kunt op hun website ook terecht voor beoordelingen van Makelaars.
www.mondi.nl

Informatie van de Ambassade in Tsjechië
De Nederlandse Ambassade in Praag heeft zeer nuttige informatie over het kopen van Onroerend goed in Tsjechië op hun website staan.
Link naar de speciale pagina voor Onroerend goed

Juridisch Advieswerk voor Tsjechië
Voor juridisch diensten kunt u aankloppen bij de Nederlands/Tsjechische juriste Radka Koch-Hartmanova. Kijk op haar website voor alle diensten die zij aanbiedt. www.hartmanova.eu

Juridisch informatieportaal van de Europese Unie
De EU heeft een bijzonder goed Juridisch Portaal waar u veel waardevolle informatie kunt vinden in uw eigen taal. www.e-justice.europa.eu


Makelaars die actief zijn in Tsjechië

Coolbergen Consulting; een bureau in Zuid Bohemen, dat goed thuis is op de onroerend goed markt in Tsjechië en veel te bieden heeft. www.coolbergen.net

Czech Home; een Nederlands/Tsjechisch makelaarskantoor in Oost Bohemen met kennis van zaken en bouwkundige ervaring. www.czechhome.nl

EHR; een Nederlands / Tsjechisch makelaarskantoor in Oost Bohemen, dat goed thuis is op de Tsjechische markt. www.ehreality.com
Attentie: De website van deze onderneming is niet bereikbaar op dit moment en wij hebben helaas geen informatie hierover voor u.

Eunite; een bureau met vestigingen in Tsjechië en Nederland met ervaren en deskundige specialisten. www.eunite-group.com

Giant Real Estate; een makelaarskantoor in Noord Bohemen onder Nederlandse leiding, met veel ervaring in Tsjechië.
www.giantrealestate.nl

Second Home Consulting; een  advies en makelaarskantoor in Oost Bohemen onder ervaren en kundige leiding. Zij zijn ook in staat om onroerend goed te beheren.
www.secondhomeconsulting.eu

Transferium; een Nederlands/Tsjechisch Bureau in Oost Bohemen met diciplines in huis, die nodig zijn bij aankoop, ontwikkeling en verkoop van onroerend goed. www.transferium.eu

Makelaars in Slowakije

Attentie
Geen enkele actieve nederlands sprekende makelaar heeft zich voor Slowakije gemeld en zelf er ook niet één weten te vinden.
Daarom geven wij u hier een internetadres voor onroerend goed in Slowakije, waarop u ook veel adressen van makelaars kunt vinden.
www.real-estate-slovakia.com

Internet adressen van makelaars
Beschikt u misschien over een goed adres of heeft u kritiek op een geplaatst internetadres, dan horen wij dat uiteraard graag van u.

Attentie
Alfa Visual is niet betrokken of verantwoordelijk bij de aan- of verkoop van onroerend goed en biedt alleen presentatie ruimte aan. Wij doen onze uiterste best om u goede informatie te verstrekken en streven er naar om alleen integere aanbieders toe te laten op deze website.
Copyright © 2006 - 2019 Alfa Visual