Pagina niet gevonden...campings
Internet adressen van Organisaties

Campings in Tsjechië & Slowakije;
een belangrijke bron voor adressen van campings in Tsjechië & Slowakije is een kleine organisatie met ook enkele Nederlandends sprekende leden.  De website van deze organisatie heeft een Nederlandse taalversie.
U kunt hen ook vinden via een mobiele applicatie. www.camp.cz

Campings in Tsjechië & Slowakije; een behoorlijk aantal geinspecteerde campings van beide landen kunt u vinden op de website van de ANWB. www.anwb.nl

Campings in Tsjechië & Slowakije; een groot aantal geinspecteerde campings van beide landen kunt u vinden bij de organisatie Eurocampings. www.eurocampings.net

Campings voor Campers; Voor het vinden van Camperplaatsen kunt u goed terecht op de website van Campercontact. www.campercontact.nl

Campings voor Naturisten; Voor enkele campings in Tsjechië en een camping in Slowakije verwijzen wij naar een website voor naturisten. www.naturismegids.nl

Stichting Vrije Recreatie; Een redelijk aantal campings op deze pagina zijn ook SVR Campings en daarom plaatsen wij hier hun internetadres.  Stond deze stichting in het verleden voor kamperen bij de boer, maar dat is een achterhaald imago. 
Attentie:
Alleen leden hebben toegang tot alle gegevens op hun website. www.svr.nl

Top Campings: Een samenwerkingsverband van drie onderscheidende campings op aantrekkelijke locaties in Tsjechië.
Zij hebben alle drie, hun bestaansrecht in Tsjechië wel bewezen in meer dan 25 jaar.
Zij bieden ook in verschillende vormen, mooie accommodaties aan.
www.topcampingtsjechie.nl
      Facebook: @TopCamping Tsjechië

Districten en omschrijving Recreatiepark
Voorlopig hanteren wij nog de vertrouwde indeling van Tsjechië, maar op termijn zullen wij bij elke plaatsing ook de nieuwe districtsnamen toevoegen.
Sommige campings zijn uitgegroeid tot  Recreatiepark en daar hebben wij die omschrijving toegevoegd.  Komt uw camping ook in aanmerking? Laat het ons weten!

Campings & Parken in Tsjechië onder Nederlands sprekend beheer 


Campings in Noord BohemenTsjechische Vlag

Camping Bukovina Buiten; aantrekkelijke camping met moderne voorzieningen op een mooie locatie onder Vrchlabi in Noord Bohemen, die ook accommodaties aanbiedt.
Kaartje van locatie  Internet: www.bukovinabuiten.com

Camping de Regenboog;
een mooi gelegen camping met goede voorzieningen bij Sluknov in Noord Bohemen met een christelijk georiënteerd karakter.
Zij bieden ook accommodatie aan in de vorm van Blokhutten.
Kaartje van de Locatie Internetadres:  www.campingregenboog.nl

Camping Ludvikov; een camping nabij Frydlant in Noord Bohemen, ruim van opzet en waar u ook accommodaties kunt huren en heel aantrekkelijk voor paardenliefhebbers.
Kaartje van locatie  Internetadres:
www.ludvikovcz.com

Camping Pohadkovy Mlyn; een kleinschalige en aantrekkelijke camping met prima voorzieningen in een mooi gebied in Noord Bohemen nabij Dolni Kalna.
Kaartje van locatie  Internetadres: www.vakantietsjechie.cz


Camping U-Potoka; een kleine en aantrekkelijke camping met goede voorzieningen in Bozanov, nabij Broumov in Noord Bohemen, waar men ook Bed & Ontbijt aanbiedt.
Kaartje van locatie  Internetadres: www.upotoka.nl

Camping 2000; een mooi gelegen camping met goede voorzieningen in Noord Bohemen ten zuiden van Liberec, waar men ook accommodaties aanbiedt.

Kaartje van locatie  Internetadres: www.camping2000.com

Campings in West Bohemen

Camping Briza:
Deze aantrekkelijke en mooi gelegen camping ligt aan het Skalkameer nabij Cheb in West Bohemen. De camping beschikt over prima voorzieningen en het beleid van deze camping is groen & duurzaamZij bieden ook accommodaties aan.
Kaartje van locatie  Internetadres: www.campingbohemen.com

Camping en Recreatiepark Bucek;
een bijzonder ruime en prachtig gelegen camping tussen Karlovy Vary en Praag in West Bohemen met aansluiting op openbaar vervoer naar o.a. Praag. Hier beschikt men over prima faciliteiten en bieden aantrekkelijke accommodaties aan.
Kaartje van locatie Internetadres: www.campingbucek.cz

Camping Teracy: Deze mooi gelegen camping  ligt in de directe omgeving van het Hracholuskymeer nabij het dorpje Pnovany in West Bohemen. Hier beschikt men over goede voorzieningen en zij bieden verschillende vormen van accommodatie aan. Kaartje van locatie Internetadres: www.campingterasy.nl

Camping  U Dvou Orechu; een mooi gelegen en ruime camping met goede voorzieningen, nabij Klatovy in West Bohemen. Zij bieden ook accommodatie aan.
Kaartje van locatie  Internetadres: www.camping-tsjechie.nl

Campings in Centraal Bohemen


Camping Horjany; een mooi gelegen camping tusssen Pribram en Blatna in Centraal Bohemen. Er zijn prima voorzieningen en er wordt ook accommodatie aangeboden.

Kaartje van locatie
   Internetadres: www.campinghorjany.nl 

Camping Oase;
een mooie en ruim opgezette camping met uitstekende voorzieningen in de directe omgeving van Praag met goede verbindingen naar die stad.
Hier biedt men ook Luxe Stacaravans,  Appartementen en Tenten aan.
Kaartje van locatie  Internetadres: www.campingoase.cz

Camping Zebrakov; een landelijk en mooi gelegen boerderijcamping nabij Svetla nad Sazavou. De camping heeft goede voorzieningen en is een prima familiecamping.
Kaartje van locatie  Internetadres: www.zebrakov.com

Campings in Oost Bohemen

Camping Aktief;
een kleine en mooi gelegen camping met prima voorzieningen ten oosten van het reuzengebergte. Hier organiseert men elk jaar allerlei activiteiten.
Kaartje van locatie Internetadres: www.aktief.cz


Camping Kralovec;
  een mooie gelegen camping met goede voorzieningen nabij Kralovec in Oost Bohemen, die in de toekomst ook accommodatie gaat aanbieden.
Kaartje van locatie  Internetadres: www.camping-kralovec.com

Camping Lidmiluv Mlyn; een mooi gelegen natuurcamping met goede voorzieningen bij Policka in Oost Bohemen. Aantrekkelijke plek voor paardenliefhebbers en zij bieden ook accommodatie aan. Kaartje van locatie Internet: www.deoudewatermolen.nl


Camping na Venkove; een aantrekkelijke camping in een mooi deel van Oost Bohemen met goede voorzieningen. Hier biedt men ook accommodaties aan.
Kaartje van locatie  Internetadres: www.navenkove.com

Camping Papillon; een leuke camping met goede voorzieningen op een aantrekkelijke locatie in Oost Bohemen. In combinatie met Pension biedt men ook accommodatie aan.
Kaartje van locatie  Internetadres: www.papillonvakanties.nl


Camping Sonov;
  Camping Sonov is gelegen op een hele mooie locatie nabij Broumov.
Deze camping heeft goede voorzieningen en hier biedt men ook accommodatie aan.
Kaartje van locatie  Internetadres: www.campingsonov.eu  

Camping The EagleTrail Ranch;
een mooie en ruim opgezette camping  in het Adelaarsgebergte. Een camping voor degene die nog van het echte kamperen houdt.
Hier biedt men bijzondere arrangementen en ook accommodatie aan in een Pension.
Kaartje van locatie  Internetadres: www.eagletrail.nl  

Campings in Zuid Bohemen

Camping Chvalsiny; e
en ruime en prachtig gelegen camping nabij Cesky Krumlov, in natuurpark Blansky Les, onderdeel van het Boheemse Woud in Zuid Bohemen.
Kaartje van locatie  Internetadres:
www.campingchvalsiny.nl

Camping Country Rose Ranch;  deze mooi gelegen camping nabij Jindrichuv Hradec in Zuid Bohemen, vormt samen met Bed & Breakfast faciliteiten een mooie combinatie.
Kaartje van locatie  Internetadres: www.country-rose-ranch.nl

Camping Fontana; e
en ruime en mooi gelegen camping in Zuid Bohemen bij Pehlrimov. Hier biedt men ook verschillende vormen van accommodaties aan.
Kaartje van locatie  Internetadres: www.campingfontana.nl

Camping en Recreatiepark Frymburk; een populaire en mooi gelegen camping met prima voorzieningen bij Frymburk in Zuid Bohemen, direct gelegen aan het Lipno meer.
Hier biedt men ook Blokhutten, Luxe Stacaravans en Tenten aan.
Kaartje van locatie  Internetadres: www.campingfrymburk.cz

Camping Kolodeje;
een mooi gelegen camping met prima voorzieningen aan 'n rivier bij Tyn nad Vltavou in Zuid Bohemen. In 'n Pension biedt men ook accommodatie aan.
kaartje van locatie  Internetadres: www.campingkolodeje.eu

Camping Kostelec; een ruime en mooi gelegen camping nabij Hluboka nad Vitavou in Zuid Bohemen die ook tenten verhuurt en accommodatie aanbiedt in een mooi verbouwde boerderij.  Kaartje van locatie  Internetadres: www.campingkostelec.nl

Camping Na Stara Papi­rne; een mooie gelegen camping aan de rivier de Luznice in Zuid Bohemen nabij Dobronice U Bechyne. De camping heeft prima voorzieningen en hier wordt in de vorm van appartementen ook accommodatie aangeboden.
Kaartje van locatie  Internetadres: www.nastarepapirne.com

Camping Ondrejov; Deze bijzondere camping met prima voorzieningen ligt in Zuid Bohemen in de omgeving van Pelhrimov. Zij bieden ook accommodatie aan.
Kaartje van locatie  Internetadres: www.ondrejov.nl

Camping Pliskovice; Een mooi gelegen camping met moderne voorzieningen in Zuid Bohemen tussen Pribram en Pisek. Hier biedt men ook accommodatie aan in de vorm van een tent, blokhutten en appartementen.
Kaartje van Locatie  Internetadres: www.pliskovice.com

Camping en Recreatiepark Svetlik; een nieuw op te bouwen camping nabij het Lipno meer in Zuid Bohemen. De verwachting is dat deze camping binnen enkele jaren geopend wordt. Hier kunnen ook een aantal vakantiewoningen gebouwd worden.
Kijk alvast eens op hun website. www.camping-svetlik.nl

Campings in Zuid Moravië

Camping Benesov/ de Bongerd;  een mooi gelegen en ruim opgezette camping in Zuid Moravië nabij Blansko, waar men ook accommodaties verhuurt.
Deze camping heeft in 2016 nieuwe en enthousiaste eigenaars gekregen, die volop bezig zijn met allerlei aanpassingen.
Kaartje van locatie  Internetadres: www.camping-benesov.nl

Camping Bystricka; een mooie en ruim opgezette camping met goede voorzieningen bij Vlasske Mezirice in Zuid Moravië, die met 'n Pension ook accommodatie aanbiedt.
Kaartje van locatie  Internetadres: www.camping-pension-bystricka.com  

Camping en Recreatiepark Na Kopci; een mooie en ruim opgezette camping nabij Bystrice nad Pernstejnem in Zuid Moravië die ook over trekkershutten beschikt.
Kaartje van locatie  Internetadres: www.autocampnakopci.com

Camping Kovarna;
een ruime en mooi gelegen camping nabij Pehlrimov in Zuid Moravië midden in een prachtig  natuurgebied. Hier zijn ook trekkershutten en een Chalet beschikbaar. Kaartje van locatie  Internetadres: www.campingkovarna.nl

Camping Kratochvil; een mooi gelegen en ruim opgezette camping met goede voorzieningen nabij Trebic in Zuid Moravië, die met Trekkershutten en Hotel ook accommodatie aanbiedt. Kaartje van locatie  Internetadres: www.kratochvil.nl

Camping & Recreatiepark Letni Den;
  een ruime en mooi gelegen camping bij Telc in Zuid Moravië met christelijk georiënteerd karakter. Zij bieden ook accommodaties aan.
Kaartje van locatie  Internetadres: www.campingletniden.com

Camping Onze Droom; een mooi gelegen camping met goede voorzieningen nabij Hlinsko v Cechach in Zuid Moravië die met een Pension ook accommodatie aanbiedt.
Kaartje van locatie  Internetadres: www.onzedroom.nl

Camping Vidlak; een mooi en prachtig gelegen camping onder Jihlava in Zuid Moravië.
Deze ruime camping heeft prima voorziengen en biedt ook accommodatie aan.
Kaartje van locatie  Internetadres: www.campingvidlak.cz

Campings in Slowakije onder Nederlands sprekend beheer

Campings in Banskobystricky kraj
Vlag van Slowakije

Camping Lazy; een aantrekkelijke kleine camping met goede voorzieningen in een prachtig gebied nabij Cerovo in het zuiden van Slowakije, die ook tenten verhuurt.
Door z'n ligging een prima locatie voor allerlei uitstapjes.
Kaartje van locatie  Internetadres: www.minicamping.eu

Camping Sedliackydvor; een landelijk gelegen en aantrekkelijke camping met goede voorzieningen in de mooie omgeving van Brezno, die ook tenten en accommodatie verhuurt. Door z'n ligging een ideale plek voor allerlei uitstapjes.
Kaartje van locatie   Internetadres: www.sedliackydvor.com


Camping Slowakije; een aantrekkelijke en nieuwe camping met goede voorzieningen in een prachtig gebied nabij Plachtinske Lazy in het zuiden van Slowakije. Zij verhuren compleet ingerichte luxe tenten en bieden ook accommodatie aan.
Kaartje van Locatie  Internetadres: www.komnaarslowakije.nl

Camping in Kosicky kraj  

Camping Sokol; een mooie en prachtig gelegen camping met moderne voorzieningen in het dorp Vysny Medzev dat midden in het bijzonder mooie Bodva dal ligt.
Op deze camping worden ook aantrekkelijke accommodaties aangeboden.
Door ligging een prima locatie voor uitstapjes in Slowakije, maar ook naar Hongarije.
Kaartje van locatie  Internetadres: www.sokol.nl

Plaatsing & Gegevens

Plaatsing op deze pagina

Op deze pagina worden naast goed bekend staande organisaties, alleen individuele campings geplaatst waarvan het beheer Nederlands sprekend is.
Voor degene die ook z'n accommodatie plaatst op onze website bieden wij aantrekkelijke extra opties aan.

Ontbreken van internetadres

Wanneer een internetadres ontbreekt kan het zijn dat er enige onzekerheden bestaan bij ons over de aanbieder op dit moment.
Voor meer informatie kunt u ons altijd benaderen.
Copyright © 2006 - 2019 Alfa Visual